Joulukeräys

Joulukeräys vähävaraisten lapsiperheiden jouluiloksi

Kaapelin joulun yhteydessä järjestetään joulukeräys, jonka tavoitteena on jakaa joulumieltä vähävaraisille lapsiperheille. Keräykseen voi tuoda esimerkiksi joulusiivouksen yhteydessä ylimääräiseksi jääneet, mutta edelleen käyttökelpoiset tavarat kuten vaatteet, kirjat, lelut ja astiat.

Kerätyt tavarat lahjoitetaan Hope ry:n kautta pääkaupunkiseudun vähävaraisille lapsiperheille.

Tavaran tulee olla ehjää ja puhdasta sekä kooltaan käsin kannettavaa. Paikalle voit tuoda esimerkiksi astioita ja muuta kodin tavaraa sekä lapsiperheille soveltuvia leluja ja vaatteita. Varsinkin talvivaatteille on tällä hetkellä paljon kysyntää.

Sähkö- ja elektroniikkatuotteita emme valitettavasti voi ottaa vastaan, koska emme voi taata niiden toimivuutta.

Vastaanottopiste sijaitsee tapahtuman oman infopisteen yhteydessä, Merikaapelihallissa.

Lisäksi voit ostaa tapahtumasta Kaapelin joulun omia siirtotatuointeja 5€ hintaan. Siirtotatuoinneista tuleva tuotto lahjoitetaan suoraan Hope ry:n toimintaan ja kohdennetaan lasten ja nuorten tasa-arvoisen vapaa-ajan vieton mahdollistamiseen.

Hope Yhdessä & Yhteisesti ry on vuonna 2009 perustettu valtakunnallinen vapaaehtoisjärjestö, joka toimii lasten paremman arjen puolesta Suomessa. Hope tarjoaa konkreettista apua vähävaraisille ja äkillisen kriisin kohdanneille lapsiperheille sekä huostaanotetuille lapsille. Hope on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, ja sen toiminta ohjautuu 14 paikallistoimijan välityksellä eri puolille Suomea.

Lisätiedot: http://www.hopeyhdistys.fi/https://www.facebook.com/Hope.YhdessaYhteisesti.ry

 

kynttila