Myyntipaikkojen varaus

sakset9.-11.12. ja 16.-18.12.2016 järjestettävän Kaapelin joulu -tapahtuman 200 myyntipaikasta n. 2/3 on tällä hetkellä varattu. Tilaa siis löytyy vielä, mutta hakemus kannattaa laittaa sisään mahdollisimman nopeasti. Hakemus vahvistetaan sähköpostitse, joka pitää kuitata tiettyyn päivään mennessä ja tämän jälkeen paikka on varattu. Kaikki kulmapaikat on varattu loppuun. Lisätietoa myyntipaikoista löytyy täältä.

Tässä vielä vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

1. Voinko saada tietää missä paikkani sijaitsee ja mitä paikkoja on vapaana?
Tapahtuman pohjakarttaa tulee vielä muutoksia ja mm. numerointi saattaa muuttua, jonka vuoksi emme voi julkaista karttaa vielä tässä vaiheessa. Toiveita sijainnista voi kuitenkin esittää ilmoittautumislomakkeen yhteydessä ja ne pyritään mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan. Tapahtuman alustavaa rakennetta voi katsella viime vuoden pohjakartasta joka löytyy edellisen tapahtuman tuotantoraportista.

2. Koska myyntipaikka laskutetaan?
Paikka laskutetaan sähköpostitse pdf-laskulla, sen jälkeen kun myyjä on vahvistanut paikkahakemuksen. Laskun eräpäivä määräytyy vahvistuspäivän mukaan. Lasku pitää olla maksettuna ennen tapahtumaa.

3. Myyntipaikan varaus
Paikan voi varata joko yhdeksi viikonlopuksi tai molemmiksi viikonlopuiksi. Mikäli paikan varaa molemmiksi viikonlopuiksi, voi tavarat jättää tapahtumatilaan viikonloppujen välisiksi arkipäiviksi. Halli on tämän ajan lukittu ja siellä on myös hälytysjärjestelmä.


MYYJIÄ JULKAISTU

singerOlemme nyt julkaisseet ensimmäisen erän Kaapelin joulun myyjiä nettisivuillamme. Mukana on paljon edellisvuosista tuttuja yrityksiä, mutta myös runsaasti uusia. Yrityksillä on tänä vuonna mahdollisuus ilmoittautua tapahtumaan joko molemmiksi viikonlopuiksi tai vaan toiseksi, jolloin tarjontaan saadaan vaihtelua ja yksittäisiä yrityksiä sekä tuotteita huomattavasti enemmän mukaan. Katso lisää täältä.

Myyntipaikkahaku on edelleen käynnissä, joten kannattaa laittaa ilmoittautumista tulemaan. Kulmapaikat ovat tällä hetkellä loppuunvarattuja, mutta muita myyntipaikkoja voi varata yhden tai usemman vierekkäin. Tarkemmat tiedot löytyvät täältä.