Kaapelin joulu pitää välivuoden 2017

IMGP5894Vuodesta 2014 alkaen Helsingin Kaapelitehtaalla järjestetty Kaapelin joulu -tapahtuma pitää välivuoden vuonna 2017.

Merkittävimpänä syynä tähän on henkilö- ja taloudellisten resurssien puute. Tapahtuman tuotantopäällikkönä toiminut Katja Valpas jää kesällä äitiyslomalle ja toiminnanjohtaja Lauri Helteen aika menee yhdistyksen uuden Prijuutti-hankkeen parissa työskentelyyn. Prijuutti on Tuusulassa sijaitseva 160-vuotias hirsirakennus, joka kunnostetaan yhteisölliseksi työtilaksi ja korjausrakentamiskeskukseksi. Lisätiedot: https://prijuutti.fi/

Tarkempia koosteita saadusta palautteesta ja historiasta sekä aikaisempina vuosina tapahtumaan osallistuneista yrityksistä löydät täältä: http://www.kaapelinjoulu.fi/historia/
Kaapelitehtaan tilat on kuitenkin jo varattu vuodelle 2018 ja välivuoden aikana kehitämme Kaapelin joulusta entistäkin paremman tapahtuma niin osallistuville yrityksille kuin asiakkaillekin. Tiedotamme tulevasta lähempänä; nähdään ensi vuonna Helsingin hauskimmassa joulutapahtumassa!

Kaapelin joulua järjestää Kierrätystehdas ry. Yhdistyksen tarkoituksena on tuottaa kierrätykseen, ekologisuuteen ja kestävään kehitykseen liittyviä tapahtumia ja kehityshankkeita sekä jakaa informaatiota näistä teemoista.

Lisätiedot:
Lauri Helle, toiminnanjohtaja, Kierrätystehdas ry
050 309 6527, lauri.helle@kierratystehdas.fi


Tuotantoraportti

joulupukkiVuoden 2016 tapahtuman tuotantoraportti on nyt valmis ja voit lukea/ladata sen täältä. 

Raportista löytyy koko tapahtuman sisällön ja oleellisten tuotantodokumenttien lisäksi kooste kävijöiden ja myyjien palautteesta sekä viestinnästä ja markkinoinnista.


Helsingin parhaat joulumyyjäiset vietettiin jälleen Kaapelitehtaalla

imgp74659.-11.12. ja 16.-18.12.2016 vietetty Kaapelin joulu keräsi molempien viikonloppujen aikana yhteensä n. 22500 kävijää. Kolmatta kertaa Kaapelitehtaalla järjestettyä tapahtumaa kehuttiin jälleen Helsingin parhaimmiksi joulumyyjäisiksi. Tapahtumaan osallistui yhteensä yli 250 kotimaista yritystä joista n. 100 oli mukana molempina viikonloppuina.

Tapahtuman kävijät kehuivat erityisesti myyjien innovatiivisia ja laadukkaita tuotteita, loistavasti toimineita järjestelyitä sekä tilavia käytäviä ja lämminhenkistä tunnelmaa. Ohjelmasta suosituimpia oli odotetusta joka päivä pelattu kinkkubingo sekä messumattotyöpaja, josta lähti satoja onnellisia asiakkaita upeine luomuksineen.

Kävijöiden suusta kuultua:

”Täältä löytyy aina jotain erikoista, ihania lahjoja itselle tai muille. Kuinka paljon luovia ihmisiä meillä on Suomessa. Ostan suomalaista, koska sitten meillä on työpaikkoja.”
”kinkkubingo oli koko vuoden kohokohta”

Kaapelin joulu on selkeästi vakiinnuttanut paikkansa Helsingin muiden upeiden joulutapahtumien rinnalla ja monet kävijöistä kertoivatkin käyneensä tapahtumassa myös aikaisempina vuosina. ”Tälläistä tapahtumaa on todella mahtavaa järjestää, jossa myyjät ja asiakkaat ovat aina hymyssä suin ja palaute kautta linjan positiivista. ” toteaa tapahtumaa järjestävän Kierrätystehdas ry:n toiminnanjohtaja Lauri Helle

Kuvia tapahtumasta löytyy Kaapelin joulun Facebook-sivuilta ja ensi vuoden ajankohdasta ilmoitetaan tarkemmin kevään aikana.

Hyvää joulunodotusta ja nähdään taas Kaapelitehtaalla vuoden päästä. Sitä ennen kannattaa vielä vierailla muissa käynnissä olevissa joulumyyjäisissä ja -markkinoilla.

Löytötavaroita voi kysellä osoitteesta info@kierratystehdas.fi. Palautetta voi jättää tämän lomakkeen kautta. 

www.kaapelinjoulu.fi
https://www.facebook.com/kaapelinjoulu
http://instagram.com/kaapelinjoulu


Kaapelin joulun toinen viikonloppu käynnistyy perjantaina 16.12.2016

imgp6798Helsingin hauskimmasta joulutapahtumasta saat tämän joulun parhaat lahjat sekä itselle, että ystäville. Ohjelman ja työpajojen sekä runsaan ruokatarjonnan vuoksi Kaapelin joulussa kannattaa viihtyä pidempäänkin.

Yli 3000 neliön pop-up -kaupasta löytyy kestävän kehityksen periaatteella tuotettuja vaatteita ja asusteita, käsitöitä, elintarvikkeita, koruja, leluja, kodintarvikkeita sekä kosmetiikka- ja kauneudenhoitotuotteita. Tule hakemaan kotimaista designia ja käsitöitä pukinkonttiin. Mukana yli 200 luovan alan yrittäjää. Avoinna pe klo 12-20 ja la-su klo 10-18.

Viikonlopun ohjelmassa tutut suosikit Kinkkubingo, Myyrän aamujumppa ja Remaken messumattotyöpaja. Lisäksi nähdään nukketeatteria, Tiernapoika-esityksiä ja kuunnellaan joulutarinoita. Muutamilla pisteillä voit myös seurata taitavien käsityöläisten työskentelyä.

Nälkäisiä palvelee Kaapelin joulun oma Cafe citikka, sisäpihalta löytyvät Sham’s flavours, Hodarifillari ja Spiraaliperuna. Lisäksi Kaapelitehtaan ravintola Hima & Sali on avoinna koko tapahtuman ajan. Mukana on myös yli kymmenen pakattujen elintarvikkeiden myyjää. Tarjolla premium-hodarit, joululeivonnaiset, suolaiset piiraat, joulupuurot sekä täysin vegaanisia, gluteenittomia ja laktoosittomia käsintehtyjä juureslastuja ja Indo-Suomalaista fuusiosafkaa. Juomapuolelta löytyy janon sammuttajaa myös aikuiseen makuun.

Kaapelin joulun parvelle voi mennä huilimaan ja taiteilemaan tai tutustumaan levymessujen valikoimaan.

Tapahtuma on avoinna 16.-18.12.2016, pe klo 12-20 ja la-su klo 10-18.

Paikka:
Kaapelitehdas, Merikaapelihalli ja sisäpiha
Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki