Kaapelin joulu pitää välivuoden 2017

IMGP5894Vuodesta 2014 alkaen Helsingin Kaapelitehtaalla järjestetty Kaapelin joulu -tapahtuma pitää välivuoden vuonna 2017.

Merkittävimpänä syynä tähän on henkilö- ja taloudellisten resurssien puute. Tapahtuman tuotantopäällikkönä toiminut Katja Valpas jää kesällä äitiyslomalle ja toiminnanjohtaja Lauri Helteen aika menee yhdistyksen uuden Prijuutti-hankkeen parissa työskentelyyn. Prijuutti on Tuusulassa sijaitseva 160-vuotias hirsirakennus, joka kunnostetaan yhteisölliseksi työtilaksi ja korjausrakentamiskeskukseksi. Lisätiedot: https://prijuutti.fi/

Tarkempia koosteita saadusta palautteesta ja historiasta sekä aikaisempina vuosina tapahtumaan osallistuneista yrityksistä löydät täältä: http://www.kaapelinjoulu.fi/historia/
Kaapelitehtaan tilat on kuitenkin jo varattu vuodelle 2018 ja välivuoden aikana kehitämme Kaapelin joulusta entistäkin paremman tapahtuma niin osallistuville yrityksille kuin asiakkaillekin. Tiedotamme tulevasta lähempänä; nähdään ensi vuonna Helsingin hauskimmassa joulutapahtumassa!

Kaapelin joulua järjestää Kierrätystehdas ry. Yhdistyksen tarkoituksena on tuottaa kierrätykseen, ekologisuuteen ja kestävään kehitykseen liittyviä tapahtumia ja kehityshankkeita sekä jakaa informaatiota näistä teemoista.

Lisätiedot:
Lauri Helle, toiminnanjohtaja, Kierrätystehdas ry
050 309 6527, lauri.helle@kierratystehdas.fi