KAAPELIN JOULUN TYÖPAJAT

imgp5874Kaapelin joulusta löytyy pajaa joka lähtöön. Maksuttomissa ja kaikille avoimissa pajoissa pääset itse tekemään esimerkiksi jouluisia kortteja, painamaan oman tarran tai ompelemaan messumatosta kivan tuotteen.

Avoinna joka päivä

REMAKE kollektiivin messumattopaja. Tänä vuonna tehdään taas kaikkea siistiä messumatosta. Voit tehdä tuotteen joko Remaken ohjeeksi valmistelemista tuotteista tai luoda omasi.

Joulukorttipaja tarjoaa inspiroivia ideoita sekä materiaalit ja askarteluvälineet. Joulukorttipajaan voi osallistua itselle sopivana ajankohtana omatoimisesti

La-su 10.-11.12.2016

Kaupunkiverstaan pajassa voit tehdä tarroja ja kangaspainatuksia vinyylileikkurilla, suunnitella ja luoda omia rintamerkkejä sekä tutustua 3D-tulostukseen. Kangaspainatuksia varten kannattaa ottaa mukaan omia tekstiilejä, kuten kangaskasseja, t-paitoja jne.

Pe 9.12. & 16.12.2016

Joulupuuseura ry juhlii 25-vuotista toimintaansa havuntuoksuisessa pajassa, joka on avoin kaikenikäisille tapahtumavieraille. Pajassa askarrellaan kuusen ja männyn oksista ja kävyistä pieniä koristeita itselle, kotiin, kouluun ja tuliaisiksi ystäville. Suunnittele ja askartele omin käsin kaunis joulukoriste luonnonmateriaaleista!

Tule toteuttamaan upeita luomuksia ja opi samalla uutta.
http://www.kaapelinjoulu.fi/tyopajat/