Kaapelin joulun toinen viikonloppu käynnistyy perjantaina 16.12.2016

imgp6798Helsingin hauskimmasta joulutapahtumasta saat tämän joulun parhaat lahjat sekä itselle, että ystäville. Ohjelman ja työpajojen sekä runsaan ruokatarjonnan vuoksi Kaapelin joulussa kannattaa viihtyä pidempäänkin.

Yli 3000 neliön pop-up -kaupasta löytyy kestävän kehityksen periaatteella tuotettuja vaatteita ja asusteita, käsitöitä, elintarvikkeita, koruja, leluja, kodintarvikkeita sekä kosmetiikka- ja kauneudenhoitotuotteita. Tule hakemaan kotimaista designia ja käsitöitä pukinkonttiin. Mukana yli 200 luovan alan yrittäjää. Avoinna pe klo 12-20 ja la-su klo 10-18.

Viikonlopun ohjelmassa tutut suosikit Kinkkubingo, Myyrän aamujumppa ja Remaken messumattotyöpaja. Lisäksi nähdään nukketeatteria, Tiernapoika-esityksiä ja kuunnellaan joulutarinoita. Muutamilla pisteillä voit myös seurata taitavien käsityöläisten työskentelyä.

Nälkäisiä palvelee Kaapelin joulun oma Cafe citikka, sisäpihalta löytyvät Sham’s flavours, Hodarifillari ja Spiraaliperuna. Lisäksi Kaapelitehtaan ravintola Hima & Sali on avoinna koko tapahtuman ajan. Mukana on myös yli kymmenen pakattujen elintarvikkeiden myyjää. Tarjolla premium-hodarit, joululeivonnaiset, suolaiset piiraat, joulupuurot sekä täysin vegaanisia, gluteenittomia ja laktoosittomia käsintehtyjä juureslastuja ja Indo-Suomalaista fuusiosafkaa. Juomapuolelta löytyy janon sammuttajaa myös aikuiseen makuun.

Kaapelin joulun parvelle voi mennä huilimaan ja taiteilemaan tai tutustumaan levymessujen valikoimaan.

Tapahtuma on avoinna 16.-18.12.2016, pe klo 12-20 ja la-su klo 10-18.

Paikka:
Kaapelitehdas, Merikaapelihalli ja sisäpiha
Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki