Kaapelin joulu jatkuu Kaapelitehtaalla 16.-18.12.2016

imgp6530webKaapelin joulun ensimmäinen viikonloppu sujui lämpimissä ja rauhallisissa tunnelmissa ja tapahtumassa vieraili lähes 10 000 kävijää kolmen päivän aikana. Kiitos kaikille yli 200 myyjälle sekä kävijöille.

Tapahtuma jatkuu ensi viikonloppuna 16.-18.12.2016 ja mukana on lähes 100 uutta myyjää, joten paljon uutta nähtävää ja osteltavaa on luvassa. Katso kaikki mukana olevat myyjät täältä: http://www.kaapelinjoulu.fi/myyjat/

Tämän viikonlopun suosituimpiin ohjelmanumeroihin kuuluivat odotetusti kinkkubingo sekä messumatto-, joulukortti- ja rintanappityöpajat joissa tehtiin päivittäin satoja upeita luomuksia.

Tapahtuman yhteydessä järjestetyssä joulukeräyksessä saatiin yli viisi rullakollista vaatteita, kirjoja, leluja ja astioita jotka lahjoitetaan Hope ry:n kautta vähävaraisille lapsiperheille. Keräys on avoinna myös ensi viikonloppuna.

Kuvia tapahtumasta löytyy Kaapelin joulu Facebook-sivuilta http://www.facebook.com/kaapelinjoulu

Kaapelin joulu 16.-18.12.2016
Avoinna
Pe klo 12-20
La-su klo 10-18
Vapaa pääsy
www.kaapelinjoulu.fi