Helsingin parhaat joulumyyjäiset vietettiin jälleen Kaapelitehtaalla

imgp74659.-11.12. ja 16.-18.12.2016 vietetty Kaapelin joulu keräsi molempien viikonloppujen aikana yhteensä n. 22500 kävijää. Kolmatta kertaa Kaapelitehtaalla järjestettyä tapahtumaa kehuttiin jälleen Helsingin parhaimmiksi joulumyyjäisiksi. Tapahtumaan osallistui yhteensä yli 250 kotimaista yritystä joista n. 100 oli mukana molempina viikonloppuina.

Tapahtuman kävijät kehuivat erityisesti myyjien innovatiivisia ja laadukkaita tuotteita, loistavasti toimineita järjestelyitä sekä tilavia käytäviä ja lämminhenkistä tunnelmaa. Ohjelmasta suosituimpia oli odotetusta joka päivä pelattu kinkkubingo sekä messumattotyöpaja, josta lähti satoja onnellisia asiakkaita upeine luomuksineen.

Kävijöiden suusta kuultua:

”Täältä löytyy aina jotain erikoista, ihania lahjoja itselle tai muille. Kuinka paljon luovia ihmisiä meillä on Suomessa. Ostan suomalaista, koska sitten meillä on työpaikkoja.”
”kinkkubingo oli koko vuoden kohokohta”

Kaapelin joulu on selkeästi vakiinnuttanut paikkansa Helsingin muiden upeiden joulutapahtumien rinnalla ja monet kävijöistä kertoivatkin käyneensä tapahtumassa myös aikaisempina vuosina. ”Tälläistä tapahtumaa on todella mahtavaa järjestää, jossa myyjät ja asiakkaat ovat aina hymyssä suin ja palaute kautta linjan positiivista. ” toteaa tapahtumaa järjestävän Kierrätystehdas ry:n toiminnanjohtaja Lauri Helle

Kuvia tapahtumasta löytyy Kaapelin joulun Facebook-sivuilta ja ensi vuoden ajankohdasta ilmoitetaan tarkemmin kevään aikana.

Hyvää joulunodotusta ja nähdään taas Kaapelitehtaalla vuoden päästä. Sitä ennen kannattaa vielä vierailla muissa käynnissä olevissa joulumyyjäisissä ja -markkinoilla.

Löytötavaroita voi kysellä osoitteesta info@kierratystehdas.fi. Palautetta voi jättää tämän lomakkeen kautta. 

www.kaapelinjoulu.fi
https://www.facebook.com/kaapelinjoulu
http://instagram.com/kaapelinjoulu